Recensies

"Yes! Doel behaald... de afgelopen 20 weken mocht ik samen met Wilmer werken aan mijn zelfgekozen traject. Doel was om er achter te komen aan welke 'knoppen' ik moet draaien om wat kilo's en cm's kwijt te raken. We gingen aan de slag met voedingsschema's en trainingen tot het gaatje. Nu kan ik zelf weer verder! Tige tank Wilmer... "

- Corina van der Til

Goeie proffesionele begeleiding!

- Aukje Visser

Afgelopen jaar met 2 programma's meegedaan bij Wilmer: de duo training en de small group training. Beiden waren erg geslaagd! Circuit training die steeds afwisselend was en er altijd voor zorgde dat ik kon voelen dat ik een goede training had gehad.

- Geerke Tuinenga

Top trainer die weet waar hij over praat. Hij zoekt naar exact de training die voor jouw op dat moment het beste is en houd rekening met de eventuele lichamelijke belemmeringen. Wilmer zorgt ervoor dat je net even dat “stapje” extra zet zodat je het maximale uit jezelf haalt. Ook kijkt hij niet alleen naar je training maar ook naar je voeding en de ontspanning. Ben je op zoek naar een personal trainer? Dan raad ik Wilmer absoluut aan!

- Grytsje Haaksma

Ik ken Wilmer nu zo’n 2 maanden als personal trainer en ik moet zeggen: dat bevalt me uitstekend. Wilmer is een deskundige, gedreven en enthousiastmerende trainer, die echt het maximale uit me weet te halen. Hij legt nut en doel van de verschillende trainingsvormen helder uit, traint gevarieerd en houdt de vorderingen consequent bij. Want ook bij Wilmer geldt: meten is weten. Zelfs in de Corona-periode staat hij me digitaal bij met m’n thuistrainingen. En last but not least: Wilmer is een uiterst vriendelijk en prettig persoon in de omgang. Kortom: hij verdient mijn aanbeveling.

- Bauke Dijkstra

2 maanden met veel plezier bij Wilmer getraind .Veel geleerd en heel blij met het resultaat.

- Lutske Cuperus

Afwisselende trainingen, gericht op jou eigen wensen en/of lichamelijke problematiek. Tijdens de training wordt er serieus gewerkt aan je doelen, maar er is ook ruimte voor een goed gesprek.

- Ciska Talstra

Al enige tijd ben ik aan het sporten bij Wilmer. Hij heeft mij enorm geholpen met het behalen van mijn doel! De trainingen zijn leuk en afwisselend, iets wat bij een personal trainer erg belangrijk is. Ook met de voeding heeft Wilmer mij goed geholpen. Ik raad hem zeker aan!!💪👍

- Koen Kuipers

Inmiddels al meer dan 2 jaar aan het trainen bij Wilmer. Wilmer weet je goed te motiveren om je doel te bereiken. Ook zijn de trainingen afwisselend en vernieuwend. Heel tevreden.

- Willeke de Groot

Al een dik jaar ''Actyff'' bij Wilmer. Een betrokken en enthousiaste trainer waarbij je je snel thuis voelt. Zeker aan te raden!!😀

- Iris Meindertsma

Al ruim anderhalf jaar train ik bij Wilmer. Met veel plezier ga ik 2x per week een half uur aan de bak met tussendoor een geintje op zijn tijd! Altijd een gezellige training met nieuwe verrassende oefeningen. Wilmer is kundig, houdt rekening met je wensen en denkt graag met je mee!

- Manon van der Meij-Baron

Train nu een dik half jaar bij Wilmer. Wegens nekklachten (nekhernia) lukte het hardlopen niet meer. Wilmer heeft voor mij een programma opgesteld waarbij ik weer sterker ben geworden zónder nekklachten en met als doel toch weer lekker te kunnen gaan hardlopen. Ben hier erg blij mee. Wilmer is kundig. denkt mee in mogelijkheden en heeft humor. Ik train graag twee keer per week een half uur en kom altijd met een heerlijk gevoel weer thuis.

- Sietske Hoekstra

Wilmer is een toptrainer voor het behalen van de juiste resultaten.

- Tatjana Jensma

Sinds vorig jaar volg ik een duotraining bij Actyff. De oefeningen zijn er afwisselend. Tussen het sporten door is er genoeg ruimte voor een gezellig praatje. Daarnaast weet Wilmer de aandacht goed te verdelen, waardoor we goed worden begeleid. Kortom: een aanrader!

- Anke Jensma

Afgelopen jaar 2 trainingen bij Actyff gevolgd. De duo training en smallgroup. Tijdens de duo training weet Wilmer je goed te motiveren, maar is er ook ruimte voor een goed gesprek. Zo ben ik niet alleen bezig geweest met mijn fysieke gezondheid, maar ook mijn mentale. De smallgroup training vond ik super leuk om te doen! Elke week een nieuw uitdagend circuit waarin iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen. Wilmer daagt je uit om of net een stapje sneller te gaan, of zwaarder te trainen. Gegarandeerd elke week spierpijn en gezelligheid.

- Marijke Talstra

Actyff helpt je graag met:

  • Persoonlijke Personal Training op maat
  • Duo, trio en small group training
  • Fitness en bootcamps voor kids (op locatie)
  • Bootcamp clinics (teams, bedrijven, verenigingen)
  • Voedingsschema's op maat
  • Ontspanningsmassage
Wilmer Ypenga

Wilmer Ypenga

Eigenaar & Personal Trainer

Stuur mij een e-mail!